Мінекономіки видалило з сайту повідомлення про незадовільну роботу нового керівника ДПЗКУ

Читать на русском

Мінекономіки прибрало повідомлення, що Андрій Власенко, якого сьогодні призначив Кабмін, був звільнений з Укрліктрави за фінансові махінації.

З сайту Мінекономіки прибрали повідомлення від 26 жовтня 2020 року про те, що т.в.о. глави ДПЗКУ Андрія Власенка, якого сьогодні, 11 листопада, призначив Кабмін, було звільнено з посади керівника ДП «Укрліктрави» через неналежне виконання службових обов'язків та незадовільний фінансово-господарський стан підприємства.

Про це повідомляє «Слово і діло».

«На підставі службового розслідування, інформації про незадовільний фінансово-господарський стан підприємства, а також у зв'язку з неналежним виконанням своїх службових обов'язків, було звільнено керівника ДП «Укрліктрави» Андрія Власенка», - йшлося у повідомленні пресслужби Мінекономіки, зміст якого зберігся в кеші гугл.

Також у Мінекономіки ще кілька тижнів тому заявляли, що загальний податковий борг по підприємству становить понад 12 млн грн. Усі рахунки підприємства заблоковані, звіти щодо ПДВ та ЄСВ не подані, як і фінансові плани підприємства.

«Також в процесі перевірок, було виявлено, що за юридичною адресою підприємство фактично не знаходиться. Штат працівників відсутній (немає юридичної, фінансової, кадрової та інших служб)», – йшлося у видаленому повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат Олександр Дубінський заявив, що Юлія Тимошенко гарантувала уряду 19 голосів своєї фракції до бюджету за умови призначення Андрія Власенка на посаду голови ДПЗКУ, якого звільнили з ДП «Укрліктрави» за фінансові махінації.

Також, за словами нардепа, голоси опозиційної фракції коштували уряду іще двох міністерств: Мінекономіки та відновленого Мінагро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: