Під Кабміном протестують через карантин «вихідного дня» – фото

Читать на русском

Сьогодні під Кабміном відбувається акція протесту, в якій беруть участь представники ресторанної індустрії - вони вимагають не запроваджувати карантин «вихідного дня».
LIGA.net

Сьогодні під Кабміном відбувається акція протесту, в якій беруть участь представники ресторанної індустрії - вони вимагають не запроваджувати карантин «вихідного дня».

Про це повідомляє LIGA.net.

За інформацією ЗМІ, в руках в активістів плакати з написами: «Ми є, і ми хочемо їсти», «Ресторанний бізнес - це мільйони годувальників», «Ні карантину вихідного дня», «Людина їсть не лише в будні» тощо.

Мітингувальники стукають у принесені з собою каструлі, свистять і скандують «Маю право працювати» та співають гімн.

Організаторами акції протесту виступили представники ресторанного бізнесу. Вони вимагають дозволити їм працювати без тимчасових обмежень, впровадити мораторій на перевірки, а також вимагають виплати компенсацій через карантин.

Сьогодні уряд розгляне питання впровадження в країні карантину «вихідного дня». За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, карантин вихідного дня дозволить Україні уникнути стрімкого зростання захворюваності на COVID-19.

Як раніше повідомлялося, після впровадження в Україні карантину «вихідного дня», Кабінет міністрів планує почати надання підтримки представникам бізнесу, які постраждали через посилення карантинних обмежень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: