Бойовики не поновлять роботу КПВВ у Донецькій області

Читать на русском
Бойовики не планують з 10 листопада відновити роботу всіх КПВВ на Донбасі. Цивільні зможуть перетинати лінію розмежування як і раніше, лише через один КПВВ два дні на тиждень.
Фото - штаб ООС.

Бойовики не планують з 10 листопада відновити роботу всіх КПВВ на Донбасі. Цивільні зможуть перетинати лінію розмежування як і раніше, лише через один КПВВ два дні на тиждень.

Так з боку окремих районів Донецької області працюватиме тільки КПВВ «Оленівка» (по понеділках і п'ятницях) на дорожньому коридорі з КПВВ «Новотроїцьке». Тоді як пропуск через КПВВ «Гнутове», «Мар'їнка» і «Майорське» не відкриють, пишуть місцеві ЗМІ.

Президент підтвердив відкриття двох нових КПВВ на ДонбасіУкраїна 10 листопада відкриє два нових контрольних пункти в'їзду та виїзду на Донбасі - в Щастя і Золотому.

Також в ОРДО повідомили, що відкриття Україною пунктів пропуску в односторонньому порядку нібито призведе до погіршення епідеміологічної ситуації в Донецькій області.

Нагадаємо, у штабі повідомили, що вівторка, 10 листопада, поновлюється пропуск громадян через всі сім контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду в Донецькій і Луганській областях.

Пропуск проводитиметься щодня з 8:00 до 18:00. При цьому громадяни повинні будуть пройти температурний скринінг, а також перебувати в захисній масці і дотримуватися дистанції, уточнили в штабі.

Також під час в'їзду на підконтрольну територію громадяни повинні дати згоду на проходження самоізоляції через додаток «Дій вдома» або обсервації.

Раніше президент Володимир Зеленський підтвердив, що 10 листопада на Донбасі відкриють два нових КПВВ - «Щастя» і «Золоте».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: