Поліція відкрила провадження за фактом «зникнення» Кернеса – ЗМІ

Читать на русском

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом «зникнення» міського голови Харкова Геннадія Кернеса.
Фото: golos.ua

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом «зникнення» міського голови Харкова Геннадія Кернеса. З відповідною заявою до правоохоронців звернувся голова місцевої молодіжної організації Артур Газієв.

Про це повідомляє Суспільне.

«Я і члени моєї організації певні: хтось умисно видає свої дії за дії Кернеса. Ми як виборці вимагаємо правди», — написав Газієв у Facebook.

Він також виклав фото з Червонозаводського райсуду Харкова, в якому вимагав з'ясувати, чи є справжніми підписи на документах, поданих до міської виборчої комісії для реєстрації Кернеса міським головою.

Згодом харківська поліція повідомила, що провадження за фактом «зникнення» Кернеса відкрили. Суспільне наводить його скріншот, оскільки за деякий час воно зникло із сайту Нацполіції.

Повідомляється, що Артур Газієв називає себе головою громадської організації «Молодіжний вибір». Останнім часом він висловлює прихильність до «Опозиційної платформи — За життя», від якої на виборах мера Харкова балотувався суперник Кернеса Олександр Фельдман.

Нагадаємо, харківська міська виборча комісія офіційно зареєструвала чинного міського голову Харкова Геннадія Кернеса як переобраного на цій посаді.

4 листопада вона офіційно оголосила, що Кернеса знову обрано міським головою Харкова. За нього проголосували 60,34% харків'ян.

Нині політик перебуває на лікуванні у німецькій клініці «Шаріте».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: