У ЦВК пояснили, чому не можуть оголосити результати виборів на 208 окрузі

Читать на русском

На сьогодні ЦВК не може оголосити результати місцевих виборів на 208 окрузі в Чернігівській області. Цьому заважає справа, яка розглядається в суді.

На сьогодні ЦВК не може оголосити результати місцевих виборів на 208 окрузі в Чернігівській області. Цьому заважає справа, яка розглядається в суді.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ЦВК.

Сьогодні останній день, коли ЦВК має встановити результати проміжних виборів народного депутата 25 жовтня 2020 на окрузі №208.

Також повідомляється, що засідання ЦВК щодо встановлення результатів відбудеться відразу після надходження інформації про результати розгляду Шостим апеляційним адміністративним судом справи щодо виборчого процесу на цих виборах.

Нагадаємо, кандидат в одномандатному виборчому окрузі №208 в Чернігівській області від політичної партії «Слуга народу» Анатолій Гунько переміг на довиборах до Верховної ради. Його головним опонентом був лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Раніше ми писали, що у своїй програмі Анатолій Гунько дав кілька обіцянок, які вже виконали його однопартійці.

Нагадаємо, в рамках передвиборчої кампанії Ляшко знову обіцяв «повернути корову в кожен будинок», боротися за гідне життя пенсіонерів і «зупинити дерибан землі». При цьому про свої провалені обіцянки за минулі каденції політик не згадував. «Слово і діло» нагадувало найяскравіші обіцянки політика.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: