Байден закликав американців дочекатися закінчення підрахунку голосів

Читать на русском
Кандидат на посаду глави Білого дому від демократів Джо Байден закликав американців до спокою під час підрахунку голосів на президентських виборах в США.
Фото - Reuters.

Кандидат на посаду глави Білого дому від демократів Джо Байден закликав американців до спокою під час підрахунку голосів на президентських виборах в США.

«Я прошу всіх зберігати спокій … Процес йде. Підрахунок завершується. Ми все дізнаємося дуже скоро. Так що дякую вам за ваше терпіння, але ми повинні підрахувати голоси», — цитує Байдена CNN.

Вибори президента США: скільки голосів виборників отримували кандидати в 1980-2016 рокахУ США завершилося голосування на виборах президента. Доки рахують голоси, пропонуємо подивитися, скільки голосів виборників отримували кандидати на попередніх виборах.

Нагадаємо, у США підводять підсумки загальних виборів 3 листопада, на яких американці обирали президента і віцепрезидента, 435 членів Палати представників, 35 законодавців Сенату і 13 губернаторів штатів і територій.

Підрахунок голосів перебуває на завершальній стадії. Дані не оприлюднювали шість штатів: Аляска, Невада, Аризона, Пенсильванія, Північна Кароліна і Джорджія.

Трамп уже заявив про намір оскаржити результати виборів у всіх штатах, де недавно вирвався вперед Байден.

Також у США почалися протести проти результатів виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: