«Редколегія» на Skrypin.ua: Конституційний суд, Трамп чи Байден, план Кравчука

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 журналісти в прямому ефірі обговорюватимуть найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 замість Романа Скрипіна в ролі ведучого буде Сергій Грішин («Ісландія») та обговорюватиме основні теми цього тижня разом із Олександром Мартиненком («Інтерфакс-Україна») та Дмитром Крапивенком («Український Тиждень»).

Конституційна криза в Україні триває. Судді КСУ переконані, що вони не винні в тому, що змушені визнавати неконституційним недосконале антикорупційне законодавство, президент України пропонує парламенту ухвалити як невідкладний законопроект про розпуск КСУ, незважаючи на те, що це суперечить Конституції. Верховна рада не спромоглася призначити нового суддю КСУ. Чи переможе здоровий глузд?

Тим часом, за океаном вирують інші пристрасті – хто стане наступним президентом США? Напруга не спадає, інтрига зберігається досі. Явка виборців б’є рекорди, у кого буде більше виборників – поки що не зрозуміло.

Під кінець тижня ньюзмейкером став Леонід Кравчук, який заявив, що Україна пропонує повністю припинити конфлікт на Донбасі і демілітаризувати ОРДЛО на початку 2021 року.

Про це очільник української делегації в Тристоронній контактній групі сказав, розповідаючи про підготовлений українською стороною «План спільних кроків» для ТКГ. Що це за мирний план і до чого він приведе Україну? Про це і багато іншого сьогодні в «Редколігії».

Криза Конституції чи влади? | Новий план для Донбасу | Трамп чи Байден? | РЕДКОЛЕГІЯskrypin.ua

Нагадаємо, «Слово і діло» подивилось, які рішення ухвалював Конституційний суд щодо законів про антикорупційні органи.

Також ми розбирались, скільки голосів виборників отримували кандидати в президенти США в 1980-2016 роках.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: