Президентські вибори у США: перші результати голосування

Читать на русском
У вівторок, 3 листопада, в США відбуваються президентські вибори. На двох виборчих дільницях у штаті Нью-Гемпшир вони вже завершились.
Фото - twitter.com/Frontlinestory

У вівторок, 3 листопада, в США відбуваються президентські вибори. На двох виборчих дільницях у штаті Нью-Гемпшир вони вже завершились.

Голосування в Діксвілл-Нотч стартувало опівночі і тривало кілька хвилин. Перемогу в цьому містечку здобув Джо Байден з 5 голосами, Дональд Трамп отримав 0 голосів.

Трамп vs Байден: що потрібно знати про кандидатів на пост президента СШАПрезидентські вибори в США відбудуться 3 листопада. За пост в Білому домі борються Дональд Трамп і Джо Байден.

У Міллсфілді на виборах переможцем став чинний президент Трамп з підтримкою 16 виборців. За демократа Байдена проголосувало 5 осіб.

Як відомо, американці могли проголосувати достроково. Цим правом скористалися понад 95 мільйонів виборців.

Нагадаємо, головними конкурентами в боротьбі за президентське крісло є чинний глава держави, республіканець Дональд Трамп і представник Демократичної партії, колишній віце-президент Джо Байден. За даними передвиборних рейтингів Байден випереджав Трампа.

Також пропонуємо почитати на «Слово і діло» колонку Владислава Фарапонова про те, хто є виборцем Байдена, а хто обирає Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: