Ляшко розповів подробиці відкриття тимчасового госпіталю для хворих на коронавірус у Києві

Читать на русском
МОЗ готується до створення в Києві тимчасового госпіталю для приймання хворих на коронавірус. Його хочуть відкрити у столичному Палаці спорту.
24 канал

МОЗ готується до створення в Києві тимчасового госпіталю для приймання хворих на коронавірус. Його хочуть відкрити у столичному Палаці спорту. Зараз завершується процес оцінки витрат.

Про це в інтерв'ю «Сегодня» заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Він зазначив, що вже є попередні кошториси, які зараз доопрацьовуються.

Доходи українців під час кризи COVID-19: чи можливо поліпшити показникиПоліпшити ситуацію із доходами українців можливо через програми кредитування бізнесу, вважає експерт.

«Ми зібрали потреби щодо обладнання, дали завдання ДП «Медичні закупівлі», щоб там проаналізували ціни, і запускаємо постанову, якою виділимо на це кошти, і починаємо розгортати госпіталь в Палаці спорту», ​​- повідомив Ляшко.

Санлікар додав, що також розглядають можливість розгортання польових госпіталів.

«Це великі площі, на яких додатково розміщуються ліжка таким чином, щоб була велика блокова система, де можна підвести кисень до койкомісць, забезпечити реанімаційні відділення, кімнати для медичного персоналу», - пояснив Ляшко.

Раніше мер Києва Віталій Кличко назвав умову локдауна в Києві через коронавірус.

Також нагадаємо, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко не виключив, що в Києві можуть повторно закрити метро через зростання захворюваності на коронавірус.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: