Ляшко не виключив, що в Києві можуть повторно закрити метро

Читать на русском
Закрити метро в Києві можуть, якщо місто буде у червоній зоні. Про це сказав головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.
Фото з відкритих джерел.

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко не виключив, що в Києві можуть повторно закрити метро через зростання захворюваності на коронавірус.

«Якщо ми говоримо про червоний рівень епідемічної небезпеки, то там два пункти, які стосуються громадського транспорту. Перший — обмеження його роботи. Другий — заборона посадки на міжобласний і міжрегіональний транспорт», — сказав він у інтерв'ю «Сегодня».

«Червона», «помаранчева», «жовта» та «зелена» зони карантину: де і які обмеженняКабмін оновив епідеміологічне зонування на 14 днів. Хто потрапив у червону зону та де які діють обмеження.

Раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що в Україні не планують повертатися до суворого карантину, незважаючи на збільшення добового приросту хворих коронавірусом до 6-7 тисяч.

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 6754 осіб, зафіксовано 69 летальних випадків, 2327 пацієнтів одужали.

Нагадаємо, навесні метро у Києві закривали з 18 березня. Роботу столичної підземки відновили в звичайному режимі 25 травня.

Як відомо, в Україні почав діяти новий поділ на зони карантину. У червону зону карантину потрапили 11 обласних центрів, Київ залишився в помаранчевій зоні.

Також Кабмін продовжив карантин в Україні до 31 грудня. Підхід до пом’якшення або посилення карантину залишився адаптивним, але принцип розподілу регіонів для посилення карантинних заходів змінили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: