Нові карантинні зони в Україні: Київ у «помаранчевій»

Читать на русском
З понеділка, 2 листопада, в Україні почало діяти нове карантинне зонування. Київ у помаранчевій зоні. У червоній - 11 обласних центрів.

З понеділка, 2 листопада, в Україні почало діяти нове карантинне зонування. Київ у «помаранчевій» зоні. У «червоній» - 11 обласних центрів.

Відповідне рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні в п'ятницю, 30 жовтня.

«Червона», «помаранчева», «жовта» та «зелена» зони карантину: де і які обмеженняКабмін оновив епідеміологічне зонування на 14 днів. Хто потрапив у червону зону та де які діють обмеження.

До «червоної» зони увійшли обласні центри Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Хмельницький, Чернівці, Чернігів та місто Бориспіль.

У «помаранчевій» зоні такі міста: Київ, Вінниця, Луцьк, Дніпро, Авдіївка, Мукачево, Запоріжжя, Бердянськ, Біла Церква, Кропивницький, Лисичанськ, Львів, Одеса, Гадяч, Тернопіль, Херсон, Черкаси, Конотоп, Ізюм.

У «жовтій» зоні: Гола Пристань, Каховка і Нова Каховка.

У «зеленій» зоні - лише Горностаївський і Скадовський райони Херсонської області.(тижнем раніше таких населених пунктів було 27).

Нагадаємо, Кабмін продовжив режим надзвичайної ситуації через коронавірус до кінця 2020 року.

Раніше головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, як штрафуватимуть порушників маскового режиму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: