У Києві за тиждень зафіксували близько 10 тисяч випадків грипу та ГРВІ

Читать на русском
При цьому всього в столиці спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 8,5% в порівнянні з попереднім тижнем.
Фото: aif.ua

У Києві за тиждень зафіксували 9888 хворих на грип та ГРВІ.

Про це пише пресслужба КМДА в понеділок, 2 листопада.

«У цілому інтенсивність епідемічного процесу знаходиться на низькому рівні та нижче базової лінії на 55,5%. Зараз показник захворюваності становить 333,2», - сказано в повідомленні.

Українська вакцина: унікальна наукова розробка чи передвиборчий піарГучні заяви влади про можливість створення української вакцини від коронавірусу викликають надто багато запитань.

При цьому всього в столиці спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 8,5% в порівнянні з попереднім тижнем, яке відбулося за рахунок дитячого населення. На цьому тижні захворіли 3864 дитини (зниження на 22%) та 6024 дорослих (зростання на 3%).

При цьому в структурі захворюваності діти складають 39,1%, а на попередньому тижні - 45,9%. Серед школярів захворюваність знизилася на 30,4% - зареєстровано 1734 випадки.

Раніше в Україні стартувала вакцинація від грипу - до епідсезону 2020-2021 років в країну поставили 665 тисяч доз вакцини проти грипу.

Також відзначимо, в МОЗ закликали українців не зволікати з вакцинацією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: