Підрахували, скільки пацієнтів в Київській області мають потребу в кисні

Читать на русском
Станом на четвер, 29 жовтня, 1074 пацієнтів із підозрою та підтвердженим коронавірусом знаходяться у лікарнях. З них більше, ніж половина потребують кисневої підтримки.
facebook.com/andriy sadovyi

Станом на четвер, 29 жовтня, 1074 пацієнтів із підозрою та підтвердженим коронавірусом перебувають у лікарнях. З них більш як половина потребують кисневої підтримки.

Про це повідомили в Київській обласній державній адміністрації.

У лікарнях області перебуває 783 хворих із підтвердженим COVID-19 і 291 пацієнт, який очікує на результати ПЛР-тестування на коронавірус.

Коронавірус в Україні: нестача медичного кисню та як його покритиЧерез збільшення кількості хворих на коронавірус у більшості лікарень вже не вистачає медичного кисню.

«Понад півтисячі хворих потребують кисневої підтримки. Таких 658 осіб. З них - 24 хворих у важкому стані знаходяться на апаратах штучної вентиляції легенів», - відзначили в ОДА.

Загалом, станом на сьогодні в Київській області підтверджено 15 780 випадків коронавірусу. COVID-19 підтвердили у тисяча двісті дев'яносто однієї дитини та 1575 медиків.

Нагадаємо, у інтерв'ю «Слово і діло» міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів про ситуацію із закупівлею 840 апаратів ШВЛ.

Раніше прем'єр Денис Шмигаль повідомляв, що кошти з антикоронавірусного фонду повністю розподілені.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: