Мер Борисполя помер від коронавірусу

Читать на русском
Чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук, який лідирував за підсумками голосування на виборах, помер від COVID-19.
фото УНІАН

Чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук, який лідирував за підсумками голосування на місцевих виборах, помер 28 жовтня від COVID-19. Йому було 60 років.

Про це повідомив народний депутат і керівник виборчого штабу «Слуги народу» в Київській області Олександр Дубінський в своєму Telegram.

Місцеві вибори: як COVID-19 вплинув на явкуЯвка на місцевих виборах є низькою і на це вплинула ситуація з пандемією коронавірусу , серед чинників також небажання українців брати участь у політичних процесах та загальна апатія, вважає експерт.

«До оголошення результатів виборів від коронавірусу помер мер Борисполя і лідер гонки Анатолій Федорчук», — написав він.

Як уточнює товариство «Мій Бориспіль» в Facebook, Федорчук помер в лікарні в Переяславі.

Анатолій Федорчук був чинним мером Борисполя і лідером перегонів на посаду голови Бориспільської об'єднаної територіальної громади. На місцевих виборах-2020 він балотувався від партії «Наш край».

В цілому Федорчук був мером Борисполя ще з 2006 року. За цей час він змінив партії: «Батьківщина» (2006-2010 роки), Партія регіонів (2010-2015 роки) та «Наш край» (2015-2020 роки).

Нагадаємо, в Україні за добу зафіксовано 165 летальних випадків від коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: