В Одеській області почалися зіткнення між іноземцями та працівниками СБУ – ЗМІ

Читать на русском
У передмісті Одеси почалися зіткнення між представниками турецької громади та співробітниками СБУ, які намагалися вивезти партію тканини та фурнітури в рамках розслідування.
Фото: Думская

У передмісті Одеси, на території ринку «Сьомий кілометр», почалися зіткнення між представниками турецької громади та співробітниками СБУ, які намагалися вивезти партію тканини та фурнітури в рамках розслідування.

Про це повідомляє місцеве видання «Думская».

Зазначається, що підприємець, у якого хотіли вилучити тканину, спробував вчинити акт самоспалення.

«Підприємець, у якого хотіли забрати тканини, збирався вчинити акт самоспалення – облився бензином. На щастя, його втримали. Під'їхали члени громади були налаштовані агресивно і кидалися на спецпризначенців, які ледь не відкрили вогонь. Коли приїхали журналісти і громадські діячі, ситуація дещо стабілізувалася, але СБУшників з товаром як і раніше не випускають з території ринку», - зазначено в повідомленні.

Після спроби самоспалення уродженцю Туреччини стало погано і медикам довелося госпіталізувати потерпілого.

Повідомляється, що спецслужби прибули конфіскувати частину товару в рамках кримінальної справи щодо ухилення від податків в особливо великих розмірах, дозвіл на це дав Шевченківський суд Києва.

Пізніше група «Альфа» прорвала оточення місцевих продавців турецької національності і вивезла товар. При цьому були затримані три особи.

Нагадаємо, тисячі людей вийшли на вулиці італійських міст для участі в акціях протести проти посилення в країні карантину.

Також ми писали, що близько 40 людей напали на відділок поліції біля Парижа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: