«Право на владу»: українська вакцина від коронавірусу та місцеві вибори

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про місцеві вибори та пандемію коронавірусу.
Слово і діло

Сьогодні, 22 жовтня, о 21.45 на глядачів каналу «1+1» чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Головною темою програми стануть місцеві вибори, які відбудуться в Україні вже цієї неділі, та пандемія коронавірусу.

За два дні до місцевих виборів політичні партії та кандидати перебувають на піку активності у боротьбі за голоси українців. Водночас Україна щодня б’є нові рекорди за кількістю хворих на коронавірус.

Під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом із гостями обговорюватимуть найактуальніші питання щодо майбутніх виборів та пандемії Covid-19: чи існує ризик масового оскарження результатів виборів, як відбуватимуться вибори у «червоних зонах», та чи справді в Україні може з’явитись власна вакцина від Covid-19.

Також у «Право на владу» обговорюватимуть оголошене Володимиром Зеленським опитування на виборах та його останнє послання до Верховної ради.

Крім того, експерти допоможуть українцям розібратись з новими виборчими бюлетенями, у яких буде потрібно проголосувати за партію та за окремого кандидата.

У програмі візьмуть участь: голова партії та фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, співголова фракції «Європейська солідарність» Артур Герасимов, народна депутатка від фракції «Голос» Олександра Устінова, голова політичної партії «За майбутнє», народний депутат Ігор Палиця, народний депутат, «Слуга народу» Олександр Дубінський, політичний експерт Валентин Гладких, шеф-редакторка інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна, голова правління громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська.

На онлайн-включеннях з «Право на владу» також будуть: епідеміолог, доктор медичних наук Михайло Фаворов, військовий епідеміолог Сергій Кравченко, перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов, кандидати на посади міського голови з Києва, Одеси, Харкова, Львова, Чернігова: Ірина Верещук, Сергій Притула, Сергій Гусовський, Олег Філімонов, Сергій Калинчук, Андрій Садовий, Руслан Кошулинський, Олег Синютка, Олексій Кучер, Антон Поляков.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» проаналізувало послання Зеленського до парламенту. В цілому, промова вийшла дуже оптимістичною, от тільки не всі факти в ній були правдивими.

Також ми подивились, скільки кандидатів висунули політсили на місцеві вибори-2020.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: