Правоохоронці перейшли на посилений режим служби

Читать на русском
Всі підрозділи МВС перейшли на посилений варіант несення служби з 21 жовтня по 1 листопада в зв'язку з місцевими виборами.
Facebook Арсена Авакова

Всі підрозділи Міністерства внутрішніх справ перейшли на посилений варіант несення служби з 21 жовтня по 1 листопада у зв'язку з місцевими виборами.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Стало відомо, хто профінансує опитування Зеленського на виборахУ Слузі народу розповіли, хто профінансує опитування президента Зеленського на місцевих виборах, чи законне воно, і чи можна вважати дане дослідження агітацією.

Як уточнив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, в посиленому режимі працюватиме Нацполіція, Нацгвардія, ДСНС і Держприкордонслужба.

За його словами, на даний час під охорону вже взяті 1340 територіальних виборчих комісій із залученням 2 729 поліцейських.

«Вже завтра, 22 жовтня, беремо під охорону дільничні виборчі комісії. Крім того, поліція продовжує роботу з документування правопорушень на всіх етапах виборчого процесу. Всього ж з 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 6 185 заяв та повідомлень, пов'язаних з виборчим процесом. За результатами їх розгляду складено 1 436 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень і розпочато 475 кримінальних проваджень», - додав Яровий.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні пройдуть 25 жовтня.

У ЦВК заявили, що прогнозують тривалий процес підрахунку голосів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: