У Нідерландах продовжиться засідання суду в справі МН17

Читать на русском
Суд в Нідерландах 22 червня продовжить засідання у справі про збитий пасажирський літак рейсу MH17 над Донбасом.
reuters.com

У понеділок, 22 червня, окружний суд Гааги (Нідерланди) відновлює судове засідання у справі про катастрофу літака рейсу МН17 авіакомпанії Malaysia Airlines на Донбасом в 2014 році.

Про це повідомили в окружному суді Гааги.

У МЗС повідомили, коли очікують рішення суду у справі МН17Україна очікує фінального рішення суду у справі про катастрофу пасажирського лайнера рейсу MH17 протягом двох-трьох років.

«Судовий процес по MH17 продовжиться 22 червня о 10:00 CEST (11:00 за київським часом - ред.)», - йдеться в повідомленні.

Очікується, що сьогодні суд продовжить підготовку до розгляду справи по суті. Зокрема, буде заслухано сторону захисту, щодо того, яка інформація їй необхідна для підготовки до наступних засідань.

Відзначимо, попередній етап слухань у справі МН17 пройшов з 8 по 10 червня. За інформацією нідерландської прокуратури, суд має розпочати розгляд справи по суті восени 2020 року.

Нагадаємо, в березні цього року в Нідерландах почався судовий процес у справі МН17. Через карантин суд тимчасово припиняв засідання. Розгляд справи продовжили 8 червня. Нинішній блок засідань триватиме до 3 липня.

Також повідомлялося, що у справі MH17 з'явився новий свідок, який стверджує, що бачив запуск ракети і саму зенітну установку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: