Харків не дотримуватиметься суворого карантину – глава ОДА

Читать на русском
Харків та декілька прилеглих до нього районів, які потрапили до червоної зони, не збираються дотримуватися жорстких карантинних обмежень.
Фото: t.me/kucherkh

Харків та декілька прилеглих до нього районів, які потрапили до «червоної зони», не збираються запроваджувати суворий карантин.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер у своєму Telegram-каналі.

За його словами, в місті не планують запроваджувати суворі карантинні обмеження, які повинні діяти на території «червоної зони».

«Що означає для Харкова та області перехід в «червону зону»? Відповім коротко і по суті. Транспорт ми не зупиняємо. Заклади харчування працюватимуть до 20:00. Ми закриваємо кінотеатри, фітнес-центри і спортзали. Торговельно-розважальні центри працюватимуть до 20:00», - зауважив Кучер.

Водночас він додав, що у місті зачиняються для відвідувачів заклади та установи, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Нагадаємо, згідно із рекомендаціями МОЗ, у населених пунктах, які входять до «червоної зони», забороняється робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти та діяльність закладів сфери культури, ТРЦ, кафе та ресторанів.

Наші аналітики зафіксували в Олексія Кучера 45 обіцянок, з яких 5 він вже виконав. Ще 35 знаходяться в процесі виконання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: