За добу поліція зафіксувала 12 кримінальних правопорушень щодо виборів

Читать на русском
Поліція відкрила за добу 12 кримінальних справ через порушення під час виборчого процесу до місцевих виборів в Україні. Найбільше справ у Києві.

Поліція відкрила за добу 12 кримінальних справ через порушення під час виборчого процесу до місцевих виборів в Україні. Найбільше справ у Києві.

Про це повідомляє сайт Національної поліції.

«Упродовж доби до поліції надійшло 196 звернень, пов’язаних із порушеннями виборчого законодавства. Найбільше повідомлень зафіксовано у місті Києві – 39, у Київській – 18, у Львівській – 17, в Одеській – 14, у Дніпропетровській – 13, у Донецькій – 10, по 8 – у Запорізькій, Миколаївській та Харківській, по 7 – у Закарпатській та Полтавській, по 6 – у Волинській, ІваноФранківській, Рівненській та Сумській, у Черкаській – 5, по 4 – у Вінницькій та Чернівецькій, у Кіровоградській – 3, по 2 – у Луганській, Херсонській, Чернігівській та 1 – у Хмельницькій областях», - сказано у повідомленні.

Упродовж доби до ЄРДР внесено відомості щодо 12 кримінальних правопорушень.

Усього до ЄРДР внесено відомості щодо 346 кримінальних правопорушень.

Загалом із 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 4690 повідомлення, пов’язаних із виборчим процесом.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня 2020 року.

«Слово і діло» дізналося, чим відрізняються вибори в селі від виборів у місті, що передбачає голосування за відкритими списками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: