«Право на владу»: для чого Зеленському всенародне опитування у день виборів

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про місцеві вибори та президентське опитування.
Слово і діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде епідемія коронавірусу, ліки від Covid-19 та питання президента Володимира Зеленського.

Чи загрожує Україні новий локдаун? Чи потрібна Україні російська вакцина? Для чого Зеленському опитування у день виборів? Цим темам буде присвячено дискусію у ток-шоу «Право на владу» цього четверга.

До ефіру запрошені: перший заступник голови Верховної ради Руслан Стефанчук, політик, генеральний прокурор (2016-2019) Юрій Луценко, співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, голова партії «Голос» Кіра Рудик, голова партії «За майбутнє» Ігор Палиця, генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, експерт з політики та місцевого розвитку Олександр Солонтай.

У включеннях братимуть участь головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.Мечникова Сергій Риженко, головний лікар Одеської обласної лікарні (2005-2010) Сергій Калинчук, лікар-інфекціоніст Чернівецької обласної клінічної лікарні Ольга Кобевко, еко-волонтер Олеся Крамаренко.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» досліджувало, яким темам присвячено найбільше обіцянок з програм кандидатів в мери Києва.

Також ми розбирались, як і навіщо буде проходити всенародне опитування 25 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: