Глава дипломатії ЄС Боррель пішов на самоізоляцію

Читать на русском
Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель пішов на карантин після контакту із зараженим коронавірусом.
Фото: Francois Lenoir / AP

Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель пішов на карантин після контакту із зараженим коронавірусом.

Про це він сам повідомив у своєму в Twitter.

Хто з українських топ-політиків і чиновників захворів на коронавірусНа коронавірус перехворіли Олена Зеленська, Юлія Тимошенко, Вадим Новинський. Наразі хворіє Петро Порошенко.

«Сьогодні вдень (13 жовтня - ред.) мені повідомили, що член делегації, який мандрує зі мною і Янезом Ленарчичем в Ефіопію минулого тижня, отримав позитивний результат на коронавірус. Після повернення в неділю я мав негативний результат. Я ізолююсь відповідно до правил і буду чекати другої перевірки», - написав Боррель.

Нагадаємо, раніше перебувала на самоізоляції президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен (через контакт з хворим на COVID-19). Через це вона не була присутня на саміті Україна-ЄС. Однак тест на коронавірус вона отримала негативний.

Також повідомлялося, що п'ятий президент Петро Порошенко вилікувався від коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: