У глави Єврокомісії не підтвердився коронавірус

Читать на русском
Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен отримала негативний результат тесту на COVID-19, проте брати участь в саміті Україна-ЄС 6 жовтня вона не буде.
фото AFP

Глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен отримала негативний результат тесту на COVID-19, проте брати участь в саміті Україна-ЄС 6 жовтня вона не буде.

Про це політик написала в своєму Twitter у понеділок, 5 жовтня.

У Зеленського розповіли, які теми порушать на саміті Україна-ЄСНа саміті Україна-ЄС 6 жовтня в Брюсселі обговорять пріоритетні питання відносин України та Євросоюзу.

«Тільки що отримала результат мого останнього тесту на COVID-19 - знову негативний. Я продовжу самоізоляцію до завтрашнього вечора, як це передбачено діючими правилами. Дякую за ваші теплі слова», - написала Урсула фон дер Ляйен.

Як уточнив представник Єврокомісії Ерік Мамер в коментарі виданню SAPO, Урсула фон дер Ляйен скасувала участь у пленарному засіданні Європейського парламенту, а також не буде головувати того ж дня на засіданні Колегії комісарів. Там її замінить віце-президент Єврокомісії Франс Тіммерманс.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що глава Єврокомісії пішла на самоізоляцію через контакт з людиною, у якої підтвердився COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: