Глава Єврокомісії пішла на самоізоляцію за день до саміту Україна-ЄС

Читать на русском
Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен пішла на самоізоляцію до завтра після контакту з людиною, у якої виявили СОVID-19.
Фото: Leon Neal / Getty Images

Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен пішла на самоізоляцію після контакту з людиною, у якої виявили СОVID-19.

Про це вона написала в своєму Twitter у понеділок, 5 жовтня.

Саміт Україна-ЄС: чи покращаться економічні умови асоціаціїОсновним питання переговорів України з ЄС мають стати умови покращення інвестиційного клімату, вважає експерт.

«Мені повідомили, що я брала участь у зустрічі минулого вівторка, на якій була присутня людина, що вчора отримала позитивний результат на COVID-19. Тому, відповідно до діючих правил, я ізолююсь до завтрашнього ранку. У четвер у мене був негативний результат, а сьогодні я знову здала тест», - написала вона.

Нагадаємо, 22-й саміт Україна-ЄС має відбутися в Брюсселі у вівторок, 6 жовтня. При цьому один раз саміт вже переносили на тиждень через підозру на коронавірус у одного з учасників.

Очікується, що делегацію України на саміті очолить президент Володимир Зеленський, делегацію ЄС - президент Європейської ради Шарль Мішель і президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен.

В ОПУ розповіли, які теми будуть обговорюватися на саміті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: