Порошенко вилікувався від коронавірусу

Читать на русском
П'ятий президент України и народний депутат Петро Порошенко вилікувався від коронавірусу - сьогодні він отримав негативний результат тесту та вже завтра повертається до роботи.
24 канал

П'ятий президент України и народний депутат Петро Порошенко вилікувався від коронавірусу - сьогодні він отримав негативний результат тесту та вже завтра повертається до роботи.

Про це він повідомив у Facebook.

Хто з українських топ-політиків і чиновників захворів на коронавірусНа коронавірус перехворіли Олена Зеленська, Юлія Тимошенко, Вадим Новинський. Наразі хворіє Петро Порошенко.

«Cьогодні отримав негативний результат тесту. Завтра повертаюся до роботи. Особлива глибока подяка доктору Ользі Голубовській. І не тільки за те, що вилікувала мене особисто. Вже сім місяців пані Ольга без вихідних, ледве чи не цілодобово самовіддано захищає українців від коронавірусу. Крім лікарської практики, веде велику роз’яснювальну, просвітницьку роботу. Прошу, в інтересах вашої безпеки прочитайте її сьогоднішній пост. Дослухайтеся до її порад та рекомендацій так, як це робив я», - написав Порошенко.

Також він висловив подяку медикам.

«Дякую всім медикам нашої країни, які роблять і можливе, і неможливе, як професіонали і просто відважні жінки й чоловіки. Це – подвиг. Ви справжні захисники України. Вітаю вас із цим прийдешнім святом. Дякую усім прихильникам за підтримку – то були найкращі ліки», - зазначив колишній голова держави.

Нагадаємо, 29 вересня стало відомо, що п'ятий президент Петро Порошенко захворів на коронавірус. У політика також цукровий діабет.

3 жовтня стало відомо, що Порошенка госпіталізували. Також захворіла його дочка.

12 жовтня п'ятого президента виписали з лікарні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: