Зведення ООС: вранці бойовики обстріляли наших захисників біля Авдіївки

Читать на русском
Зранку 12 жовтня противник здійснив кілька неприцільних пострілів з ручного протитанкового гранатомета та підствольного гранатомета біля Авдіївки.Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців немає.
Фото - штаб ООС.

Упродовж минулої доби, 11 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Як інформує штаб ООС, поблизу населеного пункту Мар’їнка противник вів вогонь із ручного протитанкового гранатомета, а неподалік Майорська та Зайцевого – із стрілецької зброї.

Місцеві вибори на Донбасі: у ЦВК пояснили де і кого обиратимутьВже 25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори, під час яких обиратимуть місцевих голів, депутатів міських та селищних рад, районних рад у містах та обласних рад.

Окрім того, вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї та автоматичного станкового гранатомета зафіксовано у районі населеного пункту Ломакине.

Від початку поточної доби, 12 жовтня, противник здійснив кілька неприцільних пострілів з ручного протитанкового гранатомета та підствольного гранатомета у районі Авдіївки.

Ворожі постріли не становили загрози життю та здоров’ю наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців немає.

На інших ділянках по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

Нагадаємо, українські воїни дотримуються умов домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Також наші аналітики відстежили динаміку обстрілів в зоні проведення ООС з 31 серпня по 5 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: