Зведення ООС: на Донбасі зафіксували одне порушення режиму припинення вогню

Читать на русском
Від початку поточної доби, 9 жовтня, у смугах відповідальності наших бригад зафіксоване одне порушення досягнутих домовленостей з боку збройних формувань РФ.
Фото - штаб ООС.

Від початку поточної доби, 9 жовтня, у смугах відповідальності наших бригад зафіксоване одне порушення досягнутих домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації.

У районі населеного пункту Шуми, противник порушив режим припинення вогню, здійснивши кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

Зеленський прокоментував ймовірність виборів на ДонбасіЗеленський розповів, що місцеві вибори на непідконтрольних територіях Донбасу не зможуть відбутись.

Бойових втрат і поранень серед наших військовослужбовців немає. Українські бійці вогонь у відповідь на провокативні дії противника не відкривали.

Військовослужбовці Збройних Сил спільно із вогнеборцями ДСНС продовжують гасити пожежі поблизу Болотеного та Майорська. А в районі населених пунктів Новоолександрівка та Катеринівка осередки загорання вже локалізовано.

Окрім того, у районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано майже 8 гектарів території та передано на знищення 61 вибухонебезпечний предмет.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Наразі відремонтовано 1 будинок, на 9 об’єктах відновлювальні роботи ще тривають.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: