Трамп розповів про своє самопочуття

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що відчуває себе сильним і енергійним після курсу лікування від COVID-19.
фото REUTERS

Президент США Дональд Трамп заявив, що відчуває себе сильним і енергійним після курсу лікування від COVID-19.

Про це він сказав в інтерв'ю телекомпанії Fox News.

Ми вам не німці. Колонка Леоніда ШвецяФакт того, що американський президент захворів на коронавірус, загострив питання відповідальності політиків.

«Я дійсно відчуваю себе добре, я відчуваю себе сильним. Я знаю, що багато хто був інфікований коронавірусом, або китайським вірусом, оскільки він прийшов з Китаю, але я дійсно відчуваю себе сильним, а дуже багато людей так себе не почувають», - сказав Трамп.

На запитання про те, які симптоми у нього були, президент відповів, що «не відчував себе сильним, але не відчував проблем з диханням».

При цьому Трамп назвав лікуючих його лікарів «кращими в світі». За його словами, під час перебування в медичному центрі ім. Уолтера Ріда було «відчуття втоми, відчуття, що відсутня звичний рівень енергії», але лікування дало результат.

«Я приймав Regeneron, через 24 години я став відчувати себе по-іншому і покинув госпіталь раніше. Зараз я дійсно відчуваю себе добре», - додав він.

Глава Білого дому підкреслив, що лікарі хотіли залишити його для більш тривалого спостереження. Трамп також повідомив, що нещодавно здав ще один тест на коронавірус.

«Я ще не знаю точних результатів, але я здав ще один тест, - вказав Трамп. - Я знаю, що або [залишку вірусу] вкрай мало, або я вільний від нього», - сказав президент США.

Нагадаємо, 5 жовтня Трампа виписали з лікарні.

Президент США не став дотримуватися самоізоляції, повернувся в Овальний кабінет і планує зустрічі з виборцями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: