Особистий помічник Трампа заразився COVID-19

Читать на русском
Особистий помічник президента Сполучених Штатів Дональда Трампа Нік Луна отримав позитивний тест на коронавірусну інфекцію.
twitter.com/alghadeertv_eng

Особистий помічник президента Сполучених Штатів Дональда Трампа Нік Луна отримав позитивний тест на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомляє видання Bloomberg в неділю, 4 жовтня.

Ми вам не німці. Колонка Леоніда ШвецяФакт того, що американський президент захворів на коронавірус, загострив питання відповідальності політиків.

Як повідомляється, коронавірус у Луни підтвердився через добу після того, як Трампа госпіталізували до військово-медичного госпіталю імені Уолтера Ріда.

Відзначається, що Луна супроводжував Трампа в більшості його поїздок, в тому числі за участю помічниці американського президента Хоуп Хікс, яка також заразилася коронавірусом раніше.

Нагадаємо, у Дональда Трампа і його дружини Меланії виявили коронавірус. Трампа госпіталізували менш ніж через 24 години після позитивного результату тесту. Відомо, що хвороба Трампа протікає в легкій формі.

Незважаючи на хворобу, президент США продовжить особисто керувати країною і не передає свої повноваження віце-президенту Майку Пенсу.

3 жовтня стало відомо, що у глави виборчого штабу Трампа також виявили COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: