У Луганській області підірвалася машина пожежників

Читать на русском
У Луганській області автомобіль співробітників ДСНС підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Постраждали три людини.
lg.dsns.gov.ua

У Луганській області під час робіт із захисту населених пунктів від пожеж автомобіль співробітників ДСНС підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Постраждали три людини.

Про це повідомила пресслужба Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства в п'ятницю, 9 жовтня.

Пожежі на Луганщині: чи можливо в майбутньому попередити катастрофуУкраїна має поцікавитися досвідом таких країн, як Австралія та США, в яких масштабні пожежі відбуваються дуже часто, й це дасть змогу застосувати превентивні заходи для захисту населення, вважає експерт.

Як повідомляється, інцидент стався сьогодні вранці в районі села Болотене Станично-Луганського району. Там на невідомому вибуховому пристрої підірвався пожежний автомобіль АМУР.

В результаті вибуху травмовано три людини.

Як уточнили в пресслужбі ДСНС, пожежний-рятувальник і два працівника Державного лісомисливського господарства отримали контузію. Також була пошкоджена автоцистерна рятувальників.

Всі постраждалі доставлені до районної лікарні. Пожежний автомобіль ремонту не підлягає, додали у відомстві.

Нагадаємо, масштабні пожежі, які тривали в Луганській області кілька днів і забрали життя 11 осіб, вдалося згасити на цьому тижні.

За фактом пожеж в поліції відкрили 14 кримінальних проваджень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: