Зеленський розпочав візит до Великої Британії

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський в середу, 7 жовтня, розпочав офіційний візит до Великої Британії.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський в середу, 7 жовтня, розпочав офіційний візит до Великої Британії, в рамках якого він зустрінеться з прем'єром Борисом Джонсоном. Також заплановано підписання низки важливих документів.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський запевнив, що безвізу з ЄС нічого не загрожуєПрезидент України Володимир Зеленський заявив, що безвізовий режим з Європейським союзом нічого не загрожує. Він також запевнив, що Україна все критерії для збереження безвізу.

«У рамках візиту глава держави проведе переговори з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, після яких відбудеться підписання українсько-британського Угоди про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство. Також буде підписано низку інших двосторонніх документів про співробітництво в сфері оборони і фінансової підтримки двосторонніх проєктів», - йдеться в повідомленні.

В ОПУ додали, що також передбачена аудієнція Зеленського з дружиною у герцогів Кембриджських.

Крім того, президент Зеленський проведе зустрічі зі спікером Палати громад парламенту Великої Британії Ліндсі Гойлом, лордом-мером лондонського Сіті Уїльямом Расселом. Також президент України відвідає Лондонську фондову біржу та зустрінеться з британськими інвесторами.

Нагадаємо, 6 жовтня Зеленський взяв участь в саміті Україна-ЄС, а також в церемонії прощання з жертвами катастрофи Ан-26.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: