«Право на владу»: якою буде Україна після місцевих виборів

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про Україну після місцевих виборів.
Слово і діло

Тема сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1»: якою буде Україна після місцевих виборів, а також – президентська виборча кампанія в США.

Разом з місцевими виборами наближається момент, коли в Україні розпочнеться посилення самоуправління у регіонах та децентралізація. Це процеси, які, крім позитивних очікувань, у багатьох українців викликають тривогу за майбутнє. Водночас з місцевою кампанією в Україні, драматичний виборчий двобій зараз відбувається і в США.

Під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з гостями обговорить, хто візьме гору в американських президентських перегонах та як перемога республіканців або демократів позначиться на політичному кліматі в Україні.

У програмі візьмуть участь: голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі, лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, кандидат на посаду міського голови Києва від партії «За майбутнє» Сергій Гусовський, народна депутатка від «Голосу», кандидатка на посаду міського голови Вінниці від партії «Голос» Олександра Устінова, кандидат на посаду міського голови Вінниці від «Партії Вінничан» Віктор Бронюк, ексміністр закордонних справ Павло Клімкін, Надзвичайний і Повноважний Посол України Олександр Чалий, капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах.

На онлайн-включеннях з «Право на владу» також будуть: народний депутат від «Опозиційної платформи - За життя» Нестор Шуфрич, голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця, кандидат на посаду міського голови Львова від ВО «Свобода» Руслан Кошулинський, кандидат на посаду міського голови Львова від партії «Європейська солідарність» Олег Синютка.

Нагадаємо, що як і раніше, на період карантину всі прямі ефіри «Право на владу» проходять без глядачів у залі.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» склало повний список кандидатів в міські голови (оновлюється).

Також ми подивились, які передвиборчі порушення найчастіше скоюють кандидати та члени виборчих комісій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: