Вибори-2020: порушено вже понад 100 проваджень

Читать на русском
Упродовж останньої доби поліцейські відкрили сім кримінальних проваджень за фактами порушень виборчого процесу перед місцевими виборами 25 жовтня, загалом із 5 вересня таких проваджень вже 116.

За останню добу поліцейські відкрили сім кримінальних проваджень за фактами порушень виборчого процесу перед місцевими виборами 25 жовтня, загалом з 5 вересня таких проваджень вже 116.

Як повідомляє управління комунікації Національної поліції України, упродовж доби до поліції надійшло 50 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушеннями виборчого законодавства. Найбільше повідомлень зафіксовано у Київській області – 12, по 10 – у місті Києві та Чернівецькій, у Донецькій – 5.

Кандидати в міські голови: повний список (оновлюється)Хто балотується в мери Києва, Харкова, Дніпра та інших обласних центрів? Список кандидатів оновлюється.

Усього ж із 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 1311 повідомлення, пов’язаних із виборчим процесом. Найбільше - у Київській області – 200, у Дніпропетровській – 115, у місті Києві – 113.

Упродовж доби до ЄРДР внесено відомості щодо семи кримінальних правопорушень. Усього до ЄРДР внесено відомості щодо 116 кримінальних правопорушень: 61 – пов’язано із порушенням виборчого законодавства, 55 – пов’язані з виборчим процесом.

Також складено 114 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних із виборчим процесом.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Офіційна реєстрація претендентів у кандидати мерів міст закінчилася 24 вересня 2020 року і поки Центральна виборча комісія обробляє ці дані, «Слово і діло» власноруч складає списки тих, хто заявив про те, що балотуватиметься.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: