Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР розгляне низку законопроектів, зокрема, про внутрішній водний транспорт, про пакунок малюка та внесення змін до держбюджету на 2020 рік щодо ринку природного газу.
Фото - «Слово і діло».

Верховна рада України сьогодні розгляне низку законопроектів, зокрема, про внутрішній водний транспорт, про «пакунок малюка» та внесення змін до держбюджету на 2020 рік щодо ринку природного газу.

Трансляцію веде «Слово і діло».

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Окрім того, нардепи планують внести зміни до регламенту ВР щодо підстав відсутності нардепів на пленарних засіданнях та на засіданнях комітетів, а також розглянути проект постанови про заяву ВР щодо невизнання проведення так званих виборів в окупованому Криму та Севастополі.

Також передбачається розгляд законопроектів щодо посилення відповідальності за вчинення кримінальних порушень проти журналістів, про харчування у школах, про відновлення справедливості у питанні оплати праці педагогічного працівника.

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралося, що нардепи обговорювали під час Погоджувальної ради та за що фракції та групи готові голосувати 28 вересня – 2 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: