Зведення ООС: бойовики порушили перемир'я поблизу Мар'їнки і Водяного

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 21 вересня, російсько-окупаційні війська тричі порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року.
Фото - штаб ООС.

Упродовж минулої доби, 21 вересня, російсько-окупаційні війська тричі порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Як інформує штаб ООС, постріли зі стрілецької зброї, а згодом із гранатомета було зафіксовано поблизу населеного пункту Мар’їнка.

Відновлення Донбасу: скільки часу потребує реінтеграція ОРДЛОПроцес реінтеграції можна пришвидшити економічними стимулами, і проблема не потребує багато часу, вважає експерт.

Ще одну ворожу провокацію із стрілецької зброї відмічено на ділянці неподалік Водяного.

Поодинокі неприцільні постріли не становили загрози життю та здоров’ю українських захисників, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали.

Крім того, виявлено факт додаткового інженерного обладнання позицій у бік наших підрозділів у напрямку Водяного з тимчасово окупованої Ужівки.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 22 вересня, на усіх ділянках відповідальності наших підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано.

Нагадаємо, перший заступник голови української делегації в ТКГ щодо Донбасу Вітольд Фокін для проведення місцевих виборів в окремих районах Донецької та Луганської областей пропонує створити на цій території тимчасовий уряд. На його думку, він має бути міжнародним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: