«Рюкзаки Авакова»: фігуранта справи Литвина звільнили від покарання

Читать на русском
Суд звільнив від покарання підприємця Володимира Литвина, який є фігурантом справи рюкзаків Авакова. Закінчився його випробувальний термін.
Фото: Володимир Литвин / Facebook

Червонозаводський райсуд Харкова звільнив від покарання підприємця Володимира Литвина, який є фігурантом справи про розтрату коштів при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії (так званих «рюкзаків Авакова»).

Про це йдеться в рішенні суду від 17 вересня.

Суд повернув власникам речові докази у справі «рюкзаків Авакова»Харківський суд задовольнив клопотання засудженого у справі рюкзаків про зняття арешту з майна та речових доказів.

Згідно з документом, суд звільнив Літвіна від покарання, оскільки закінчився його дворічний випробувальний термін. За цей час Литвин не вчинив новий злочин, тобто не порушив умови випробувального терміну.

Згідно з Кримінальним кодексом, тепер судимість Литвина вважається погашеною. Прокурор і адвокат підтримали це рішення.

Відзначимо, Литвин є одним із бізнес-партнерів сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова, який також проходив фігурантом у цій справі.

Нагадаємо, винний в шахрайстві по так званій справі «рюкзаків Авакова» підприємець Володимир Литвин відшкодував 4,84 мільйона гривень збитків і майже 370 тисяч гривень судових витрат ще два роки тому - наприкінці вересня 2018 року.

А в листопаді 2018 року Київський апеляційний суд поставив крапку в справі «рюкзаків Авакова».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: