Місія ОБСЄ почала спостерігати за місцевими виборами в Україні

Читать на русском
Місія Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ розпочала свою роботу із спостереження за місцевими виборами в Україні.
Фото - МЗС.

Місія Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ розпочала свою роботу із спостереження за місцевими виборами в Україні.

Як повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ, перша заступниця міністра Еміне Джапарова прийняла главу місії Бюро демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ зі спостереження за місцевими виборами Інгібйорг Гісладоттір.

Місцеві вибори: як захистити свої виборчі праваДля чого і кому треба перевіряти себе у виборчому списку, як це зробити та коли слід звертатися до суду, щоб захистити виборчі права.

«Згідно запрошення української сторони, 23 вересня в Україні починає роботу Місія БДІПЛ ОБСЄ зі спостереження за місцевими виборами, які заплановані на 25 жовтня», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, поліція отримала 571 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства. Найбільше справ відкрито в Запорізькій (10) та Одеській областях (7).

Як відомо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

У МВС повідомляли, що в день виборів залучать до охорони порядку 136 тисяч поліцейських і бійців Нацгвардії.

«Слово і діло» проаналізувало, які «брудні» технології можуть використовувати кандидати і як вплине на вибори ситуація з карантином.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: