Зеленський закликав членів своєї команди припинити «відмовлятися від відповідальності»

Читать на русском
Зеленський закликав членів своєї команди боротися за те, щоб отримати ще одну можливість обнулити старі «сірі еліти» на місцях.
фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський закликав членів своєї команди припинити «відмовлятися від відповідальності». За його словами, у них достатньо часу, щоб «довести свою ефективність».

Про це глава держави написав на своїй сторінці в Facebook у неділю, 20 вересня.

«Тому прямо і жорстко хочу сказати всім своїм. Закінчуйте відмовлятися від відповідальності. Припиняйте стелити собі соломку на випадок чогось непередбаченого. Закінчуйте готувати собі виправдання на майбутнє. У вас достатньо часу, щоб довести свою ефективність», - заявив глава держави.

Зеленський закликав членів своєї команди боротися за те, щоб отримати ще одну можливість обнулити старі «сірі еліти» на місцях.

Проєкт держбюджету-2021: які обіцянки Зеленського під загрозою зривуУ проєкті бюджету-2021 немає достатнього фінансування, щоб Зеленський виконав обіцянку оснастити ВМС України ракетною зброєю або зробити армію престижною службою.

«Це, звичайно, дуже важко. Тому що будь-яка радикальна зміна правил гри - це, перш за все, відповідальність. За себе і за свою команду. І це безперечно подолання важкого опору старих затятих корупціонерів на місцях, які буквально спресовані у міцні клани і регіональні мафії», - зазначив президент.

На його думку, сьогодні мова йде не тільки про вибори до органів місцевого самоврядування, а про можливість перезавантажити традиційні соціальні відносини в країні.

«Мова зараз про те, куди ми все-таки хочемо в підсумку дійти? І хочемо? Або вже зламалися на півдорозі? Але хіба справжні зміни можуть відбутися без виграшу, без перемоги, без віри в себе? Ось чому необхідно, щоб блищали очі. Щоб всупереч. Щоб все навколо бачили бажання йти та боротися. По-іншому ніяк», - підкреслив президент.

Зеленський також визнав, що при владі виходить «не все, не відразу і не швидко», а також «бувають помилки у людях, у кандидатах, у депутатах».

«Але сильним вважається той, хто не помиляється, а той, хто ці помилки визнає і виправляє. Чи ми живемо в ідеальному світі? А якщо ні, тоді швидко виправляємо помилки та рухаємося вперед», - резюмував глава держави.

Раніше Зеленський підписав закон про скасування довідки про несудимість на виборах.

Також нагадаємо, Зеленський відреагував на ситуацію з нардепом Юрченком.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: