У МОН анонсували змішане навчання в школах

Читать на русском
Міністерство вже напрацювало рекомендації з навчання в різних умовах, у тому числі для змішаного навчання для сільських і міських шкіл.
Фото МОЗ

В Україні більшість шкіл працюватимуть в режимі змішаного навчання.

Про це заявив в.о. голови МОЗ Сергій Шкарлет в Раді в п'ятницю, 18 вересня.

«Дуже важливо здоров'я дитини, вчителя і суспільства, але не менш важливо психологічне здоров'я і соціалізація дітей. А також можливість батьків працювати під час того, як діти навчатимуться. Сьогодні більшість шкіл готові й до змішаної і до дистанційної форми навчання. Я сподіваюся, що виключно з тих зонах, в яких буде встановлено локдаун ми будемо працювати у режимі повного дистанційного навчання, а більша частина працюватиме в режимі змішаного навчання», - зазначив Шкарлет.

Робота шкіл у «червоній» зоні: як це вплине на епідеміологічну обстановкуКарантинні обмеження, передбачені для червоної зони, втрачають сенс, оскільки робота шкіл створить потужні осередки поширення вірусу, вважає експерт.

Міністерство вже напрацювало рекомендації з навчання в різних умовах, у тому числі для змішаного навчання для сільських і міських шкіл.

Раніше Кабінет міністрів України в середу, 16 вересня, дозволив роботу закладів освіти в «червоній» зоні та послабив обмеження для «помаранчевої» зони.

Також нагадаємо, ЗНО з української мови та літератури проходитиме в новому форматі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: