У Білорусі офіційно висунули звинувачення Колесниковій

Читать на русском
Слідчий комітет Білорусі офіційно звинуватив одного з лідерів Координаційної ради Марію Колесникову. Вона перебуває під вартою.

Слідчий комітет Білорусі офіційно звинуватив одного з лідерів Координаційної ради Марію Колесникову. Вона перебуває під вартою.

Про це повідомили в пресслужбі Слідчого комітету.

Реакція ВР на протести в Мінську: чи має Україна стратегію щодо БілорусіВ України немає стратегічної політики щодо розвитку відносин із сусідніми держави, включаючи, Білорусь, тому реакція ВР носить ситуативний характер, вважає експерт.

Колесникову звинувачують за ч.3 ст.361 (заклики до дій, спрямованих на заподіяння шкоди національній безпеці Республіки Білорусь, вчинені з використанням ЗМІ та мережі Інтернет) Кримінального кодексу Білорусі.

У СК додали, що розслідування триває.

Нагадаємо, в Державному прикордонному комітеті Білорусі повідомили, що білоруські опозиціонери Марія Колесникова, Антон Родненков і Іван Кравцов перетнули кордон з Україною. Пізніше стало відомо, що Родненков і Кравцов все таки перетнули український кордон, тоді як Колесникову затримали на території Білорусі.

Раніше МВС Білорусі пояснило застосування водомета і постріл в повітря.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: