У Донецькій області 28 класів та одна школа перейшли на дистанційне навчання

Читать на русском
У Донецькій області 28 класів в різних населених пунктах і повністю одна сільська школа були переведені на дистанційне навчання через COVID-19.
112 Україна

У Донецькій області 28 класів в різних населених пунктах і повністю одна сільська школа були переведені на дистанційне навчання через COVID-19. Тільки за сьогодні, 14 вересня, на самоізоляцію перевели понад 250 школярів.

Про це повідомляє пресслужба Донецької обласної державної адміністрації.

У понеділок, 14 вересня, на самоізоляцію перевели 131 учня і 36 працівників Керменчицької загальноосвітньої школи I-III ступенів.

При цьому, всього на сьогодні в області на дистанційному навчанні перебуває 28 класів (619 учнів, 58 працівників шкіл) установ загальної середньої освіти області.

Тільки протягом дня в області стало відомо про захворювання 5 учнів і 3 вчителів, через що були переведені на самоізоляцію 5 класів, 253 учні, 43 працівники.

Зараз на самоізоляції перебувають учні закритих класів в містах Дружківка, Добропілля, Маріуполь, Покровськ і Слов'янськ, а також в школах районів - Мар'їнському, Великоновосілківському, і в Лиманській ОТГ, Миколаївській ОТГ, Соледарській ОТГ.

Раніше стало відомо про те, що в Україні пішло на самоізоляцію вже понад 500 шкільних класів.

Також нагадаємо, в МОН пригрозили школам штрафами за недотримання карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: