ДБР допитало ексглаву ОПУ Богдана

Читать на русском
ДБР у понеділок, 14 вересня, допитало колишнього главу Офісу президента України Андрія Богдана.
фото vesti.ua

Державне бюро розслідувань у понеділок, 14 вересня, допитало колишнього главу Офісу президента України Андрія Богдана.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Привіт Андрюхи. Колонка Леоніда ШвецяАндрій Богдан і не звертався до основної маси виборців, йому потрібно було передати полум'яний привіт своєму колишньому другу і роботодавцю, а також нинішньому найближчому оточенню Володимира Зеленського.

Як повідомляється, слідчі ДБР провели допит Андрія Богдана «з відомих йому обставин можливих контактів українських чиновників з російськими органами влади, про які він повідомив в своєму інтерв'ю одному з українських видань».

У відомстві уточнили, що метою допиту було з'ясувати, чи володіє Богдан достовірними даними про можливі протиправні дії українських чиновників на користь іншої держави.

«На офіційному допиті свідок повідомив, що такою інформацією не володіє, підтверджень і доказів у нього немає, а про можливі незаконні дії українських посадових осіб він дізнався з відкритих джерел і засобів масової інформації», - відзвітували в ДБР.

Сам Богдан під час спілкування з журналістами відразу після допиту заявив, що його також розпитували про спецоперацію з «вагнерівцями». У відповідь він запропонував допитати учасників наради, де і було схвалено рішення про скасування спецоперації.

Як відомо, Андрій Богдан керував ОПУ з 21 травня 2019 року до 11 лютого 2020 року. Президент Володимир Зеленський назвав причину відставки Андрія Богдана.

Нагадаємо, 10 вересня ДБР викликало Богдана на допит. Також повідомлялося, що Богдан розкритикував «дорогі» обіцянки Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: