У Києві вибухнула автоцистерна, є постраждалі

Читать на русском
У середу, 9 вересня, в Києві стався вибух автоцистерни на одному з підприємств. Відомо, що  загинула одна людина та ще одна постраждала.

У середу, 9 вересня, в Києві стався вибух автоцистерни на одному з підприємств. Відомо, що загинула одна людина та ще одна постраждала.

Як повідомляє пресслужба поліції, вибух стався через проведення зварювальних робіт. На місці події загинув 52-річний чоловік, житель Херсонської області, а 33 - річного чоловіка доправили до лікарні з тілесними ушкодженнями.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Деснянському управлінні поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої цій події буде надана правова кваліфікація.

Нагадаємо, раніше на Одеському нафтопереробному заводі прогримів вибух. Згідно з повідомленням поліції, вибухнула трансформаторна підстанція. Жертв не було.

Також у Бейруті (Ліван) 4 серпня прогримів потужний вибух. Епіцентр вибуху розташований у порту (він тепер практично зруйнований) і був такої сили, що завдав шкоди цілому місту. За даними сейсмологічної обсерваторії в Йордані, вибух у Бейруті еквівалентний землетрусу магнітудою 4,5 бали. Поки відомо про багатьох загиблих і тисячі поранених. В місті навіть ввели надзвичайний стан.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: