Додон балотуватиметься на другий термін у Молдові

Читать на русском
9 вересня Ігор Додон офіційно заявив, що балотуватиметься на другий президентський термін у Молдові. Його ініціативна група складатиметься зі ста осіб.
oficial.md

Сьогодні, 9 вересня, Ігор Додон офіційно заявив, що балотуватиметься на другий президентський термін у Молдові. Про це він заявив на брифінгу, передає agora.md.

Додон прибув до Центральної виборчої комісії, щоб зареєструвати ініціативну групу, яка збиратиме підписи на його підтримку. Ініціативна група складатиметься зі ста осіб.

«Я прийняв рішення брати участь у президентських виборах після підтримки громадян Республіки Молдова, з твердим переконанням, що необхідно продовжити ті соціальні та економічні ініціативи, які були реалізовані протягом першого терміну. Це було непросто. Думаю, я впорався. Я вважаю, що Молдові потрібен сильний, відповідальний, відповідальний лідер, який поважає країну і своїх громадян. який поважає традиційні цінності і має тільки громадянство цієї держави», – сказав Додон після подання документів до ЦВК.

Раніше Ігор Додон відмовлявся визнавати свій намір балотуватися на новий термін на пост глави держави. Він сказав, що «ще не вирішив» і хоче отримати низку консультацій.

21 травня парламент Молдови призначив дату президентських виборів.

Нагадаємо, Україна і Молдова домовилися відновити засідання і консультації, присвячені питанням Дністровської ГЕС і дороги «Одеса-Рені».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: