У Молдові через коронавірус продовжили дію режиму НС

Читать на русском
Уряд Молдови на засіданні ухвалив рішення щодо продовження режиму надзвичайного стану у сфері суспільної охорони здоров'я у зв'язку з пандемією коронавірусу.
Фото - Newsmaker.

Уряд Молдови на засіданні ухвалив рішення щодо продовження режиму надзвичайного стану у сфері суспільної охорони здоров'я у зв'язку з пандемією коронавірусу.

«У Молдові продовжили режим надзвичайного стану (НС) в охороні здоров'я до 15 липня», - пише молдавське видання Newsмaker.

Режим НС передбачає заборону збиратися в групи понад трьох осіб у громадських місцях, обов'язкову самоізоляцію для громадян старше 63 років (вони можуть виходити з дому тільки в разі гострої необхідності). Крім того, у країні заборонено відвідування спортивних та ігрових майданчиків, проведення весіль, бенкетів з нагоди днів народження, хрестин та інших урочистих подій.

За рішенням комісії до 15 липня не будуть працювати освітні установи, дитячі табори відпочинку та нічні клуби.

У рішенні комісії також зазначили, що режим НС в охороні здоров'я можуть продовжити залежно від епідеміологічної ситуації в країні.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 940 осіб, зафіксовано 16 летальних випадків, 453 пацієнта одужали.

У світі на ранок середи, 24 червня, 9 239 794 особи інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції становить 476 911 осіб. Одужали 4,6 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: