У Молдові знову зафіксовано антирекорд за кількістю заражених COVID-19

Читать на русском
У Молдові за минулу добу виявили 478 нових випадків коронавірусу, що стало новим рекордним щоденним показником в країні.
epa european pressphoto agency

У Молдові за минулу добу виявили 478 нових випадків коронавірусу, що стало новим рекордним щоденним показником в країні.

Про це повідомляє Newsmaker.

За даними МОЗ країни, за останню добу в лабораторіях провели 1943 тести на коронавірус, 478 з яких виявилися позитивними. При цьому 1659 тестів були первинними і ще 284 - повторними.

Крім того, із загального числа тих, що заразилися, 37 - медпрацівники. Коронавірус виявили у 14 лікарів, 19 медсестер і чотирьох осіб з лікарняного персоналу.

Максимальне число заражених в Кишиневі - 149 осіб. Це рекордне число випадків коронавірусу в молдовській столиці за добу. За останню добу одужали ще 176 осіб.

В цілому з початку пандемії в країні заразилися коронавірусом 12 732 особи. Вилікувалися від інфекції 7077 осіб, померло 433 особи.

Всього в Молдові зараз більше 5 тисяч осіб проходять лікування від коронавірусу, 417 з них у важкому стані, 23 підключені до апаратів штучного дихання.

Як повідомлялося, в Молдові після виходу з карантину почався сплеск коронавірусу.

Попередній антирекорд щодо заражених у Молдові був зафіксований 10 червня. Тоді в країні за добу заразилися 296 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: