Кулеба повідомив, про що домовилися з главою МЗС Молдови

Читать на русском
Україна і Молдова домовилися відновити засідання і консультації з питань Дністровської ГЕС і дороги Одеса-Рені.
МЗС України

Україна і Молдова домовилися відновити засідання і консультації, присвячені питанням Дністровської ГЕС і дороги «Одеса-Рені».

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час брифінгу у вівторок, 4 серпня, коментуючи зустріч з главою МЗС Молдови Олегом Цулі.

Дорогу Одеса-Рені не вдалося добудувати у 2018 році, попри обіцянку ПорошенкаБудівництво автодороги Одеса-Рені так і не вдалося завершити в 2018 році, незважаючи на обіцянку президента Петра Порошенка.

За його словами, сьогодні на зустрічі глави МЗС обговорили питання економіки та взаємодію між Україною та Молдовою в економічній сфері і торгівлі.

«Все це надзвичайно важливо для економіки наших країн і я дуже радий, що нам вдалося домовитися з Олегом Цулі відновити. Я б навіть сказав би - «реанімувати» засідання і консультації, присвячені тим проблемним питанням, які є у наших відносинах. Перш за все - щодо «пакетної домовленості», яка стосується питань Дністровської ГЕС, з приводу дороги «Одеса-Рені», - розповів Кулеба.

Як відомо, сьогодні в Україні з робочим візитом міністр закордонних справ і європейської інтеграції Республіки Молдова Олег Цулі.

Нагадаємо, раніше в МЗС повідомили результати переговорів з Іраном.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: