У Білорусі затримали ще одного опозиціонера

Читать на русском
Білоруського опозиціонера Максима Знака, який майже добу не виходив на зв’язок, затримали правоохоронці. Зараз Знака утримують у Центральному апараті Слідчого комітету Білорусі.
TUT.by

Стало відомо місцеперебування білоруського опозиціонера Максима Знака, який майже добу не виходив на зв’язок. Чоловіка затримали правоохоронці, повідомляє адвокат опозиціонера Дмитро Лаєвський у коментарі TUT.by.

За словами адвоката, наразі Знака утримують у Центральному апараті Слідчого комітету Білорусі. З опозиціонером проводять слідчі дії.

Член президії Координаційної ради Білорусі перестав виходити на зв'язок вночі. Його мобільний телефон був вимкнений. Крім того, дзвінки в месенджерах йому не надходил.

«У Максима повинно було бути інтерв'ю, він не зайшов у зум, я йому подзвонив, він вимовив фразу «схоже, хтось до нас прийшов», відключився, і написав слово «маски». Після цього він став недоступним», – зазначив прессекретар виборчого штабу Віктора Бабарика Гліб Германчук.

Нагадаємо, у Білорусі зникла ще одна соратниця Тіхановської Марія Колесникова, яка зараз проходить у справі про захоплення влади в Білорусі.

8 вересня під час протестів у Мінську білоруські силовики затримали понад чотири десятки людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: