Білоруські опозиціонери вже прибули до Києва

Читать на русском
Білоруські опозиціонери Антон Родненков та Іван Кравцов уже прибули до Києва. Вони також вийшли на зв'язок з координаційною радою опозиції.
Фото РБК

Білоруські опозиціонери Антон Родненков та Іван Кравцов уже прибули до Києва. Вони також вийшли на зв'язок з координаційною радою опозиції.

Про це повідомляє координаційна рада в Telegram.

Повідомляється, що Кравцов і Родненков вийшли на зв'язок, зараз вони перебувають в Києві. Вони в безпеці та почувають себе нормально.

Викрадення Колесникової: чому білоруських опозиціонерів вивезли саме до УкраїниУкраїна залишилася єдиною країною, куди білоруська сторона може вивезти опозиціонерів, щоб зірвати протести, вважає експерт.

Як уточнив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі Україна 24, їхнє пересування Україною нічим не обмежене.

Крім того, білоруські ЗМІ поширили інформацію про те, що затримана Марія Колесникова перебуває в Мозирському прикордонному загоні в Гомельській області. Однак офіційно ця інформація поки не підтверджена.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Держприкордонкомітеті Білорусі повідомили, що білоруські опозиціонери Марія Колесникова, Іван Кравцов та Антон Родненков перетнули кордон з Україною.

Однак у ДПСУ не підтвердили прибуття Колесникової.

Пізніше стало відомо, що Колесникова не залишала Білорусі, а її затримали білоруські прикордонники.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: