У розвідці підрахували, скільки бойовиків підірвалося на мінах із початку вересня

Читать на русском
З початку вересня в результаті порушення заходів безпеки та підривів на власних мінах загинули понад 10 бойовиків і ще дві одиниці військової техніки були зруйновані.
фото УНІАН

На Донбасі російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат особового складу. З початку вересня в результаті порушення заходів безпеки та підривів на власних мінах загинули понад 10 бойовиків і ще дві одиниці військової техніки були зруйновані.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України у вівторок, 8 вересня.

Амністія бойовиків: чому з боку влади лунають різні заявиСпірні заяви посадовців та політиків з’являються тому, що Офіс президента надсилає у суспільство різні меседжі для дослідження реакції людей, вважає експерт.

За даними української розвідки, командування російсько-окупаційних військ використовує введений режим припинення вогню для нарощування інженерного обладнання передових позицій майже по всій лінії розмежування.

Минулого тижня озброєні формування Російської Федерації споруджували нові окопи та бліндажі на Новоайдарському, Сєвєродонецькому, Бахмутському, Авдіївському, Торецькому, Курахівському та Волноваському напрямках. Крім того, окупанти продовжували встановлення мінно-вибухових загороджень із використанням протипіхотних і протитанкових мін.

Нагадаємо, бойовики на 42-й день перемир'я відкрили прицільний вогонь, був поранений боєць ООС.

Також відзначимо, на Донбасі бойовики розблокували роботу КПВВ «Новотроїцьке».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: